TROUWEN OP HET STRAND

 

Voor veel mensen is het een droom om te trouwen op het strand. Als officiële trouwlocatie van Den Haag bieden wij alle mogelijkheden aan om deze onvergetelijke  dag te realiseren op het strand. Ons professionele team  staat klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen. Vanaf het ja-woord op het strand tot aan het feest met uitzicht op zee! En dit allemaal in de mediterane en huiselijk sfeer waar Xiringuito voor staat.

 

Zijn jullie op zoek naar een intieme bruiloft met heerlijk diner of pakken jullie het groots aan met de hele dag en aansluitend een knallend eindfeest? Alles is mogelijk bij Xiringuito en ons team staat dan ook klaar om alles van A tot Z te organiseren. Onze eventzaal met eigen terras heeft dezelfde mediterane uitstraling als ons restaurant, waardoor je echt waant in buitenland. Onze buiten- en binnen locatie zijn geschikt voor kleine, intieme groepen maar ook voor grootte groepen.

 

Willen jullie je droom verwezenlijken door op het strand te trouwen in een geweldige omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op en laat ons jullie inspireren.

+31 (0)6 27 0523 88

events@xiringuito.nl